Sådan bygger du en effektiv hybrid arbejdsplads

Back To Office

I samarbejde med Digital Dogme sætter vi fokus på fremtidens hybride arbejdsplads. Kom med til et inspirerende online seminar og hør om hybrid ledelse samt spændende indlæg fra Danske Bank og Microsoft

Webinaret afholdes 
den 23. september kl. 13 – 14.15 

Vi sætter fokus på den hybride arbejdsplads

Coronakrisen har accelereret det hybride arbejde, og mange virksomheder overvejer lige nu, hvordan de kan fastholde de positive erfaringer og skabe et new normal til gavn for både trivsel og produktivitet. Vi sætter fokus på hybrid ledelse, og de erfaringer som Microsoft og Danske Bank har draget fra transformationen. 

Der er stor fokus på Hybrid workplace for tiden. Men hvordan skaber man den effektive hybride arbejdsplads med fokus på inklusion og trivsel for alle, hvordan klæder man ledere og medarbejdere på til at arbejde delvist på distancen eller i rene virtuelle teams og hvordan bliver man som leder en high performance hybrid leder?

På dette seminar sætter vi fokus på hybriditet og hybrid ledelse. Vi indrager elementer fra forskning og ledelsesteori, og drager paralleler til tidligere tiders transformationer. Og herefter lader vi Danske Bank og Microsoft dele viden om deres praktiske erfaringer med at bygge fremtidens hybride arbejdsplads.

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at arbejde hybridt, så giver denne workshop en stærk introduktion til hybrid ledelse og konkrete handlingsanvisninger baseret på erfaringer fra virksomheder der har arbejdet indgående med emnet.

Agenda

  • Velkomst

  • Introduktion til Hybrid Ledelse v Rikke Kristine Nielsen, Lektor ved Aalborg Universitet i København og Jesper Riedel, grundlægger af HybridLedelse.dk

  • Tilbage til en hybrid arbejdsplads hos Danske Bank v Maja Kirchhoff Hestehave, Chief Development Consultant i Danske Bank
    Danske Bank har længe arbejdet på at skabe fremtidens inkluderende hybridarbejdsplads. I denne session vil du høre, hvad Danske Bank har arbejdet med det seneste år, og hvordan de forbereder deres ledere og medarbejdere til en hybrid fremtid, når de kommer tilbage til kontoret.

  • Sæt mennesker og kultur i centrum v Tanya Helene Christensen, Business Group Lead Modern Work & Security i Microsoft Danmark
    Microsoft har arbejdet indgående med at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. I denne session får du indsigt i Microsofts læring fra opbygning af fremtidens hybride arbejdsplads, og hvordan teknik bør bygge bro til effektiv hybrid samarbejde og indsigt i medarbejder trivsel.

  • Workshop sessions