Den fleksible hybride arbejdsplads har brug for stærke ledere der evner at lede hybridt, og medarbejdere der samarbejder effektivt på tværs af fysiske skel

På den fleksible arbejdsplads skal vi opbygge kompetencer

For at lykkes med transformation mod den hybride arbejdsplads er der brug for fokus på både rammer, kompetencer og selve forandringsprocessen. Vi hjælper med at inspirere og facilitere den ledelsesmæssige transformation, og klæder medarbejderne på til rigtig hybrid samarbejde. Læs mere nedenfor eller lad os kontakte dig for at tage en snak.

Vores moduler

Vi har udviklet en række målrettede ydelser for at hjælpe vores kunder med at komme i mål med den hybride transformation. Du kan se vores ydelser som moduler, der kan sammensættes i den rigtige pakke der passer til jeres transformation. 

Foredrag om hybridledelse

Med afsæt i pratisk erfaring og best practices fra ledende internationale og danske organisationer, inspirerer vi jeres ledere med viden og konkrete værktøjer til den hybride ledelsesopgave

Foredrag for medarbejdere om den fleksible arbejdsplads

Vi holder foredrag for medarbejderne om hvordan man holder fast i kultur, samarbejde og digital trivsel på den fleksible arbejdsplads.

Uddannelse og workshops om hybridledelse

Vi holder uddannelsesforløb og workshops om hybrid ledelse som kan tilrettes efter jeres konkrete behov. 

Workshop om hybrid kultur

Den hybride kultur skal dyrkes, helt ude på afdelings niveau. Derfor har vi har skabt en workshop der fører ledere og medarbejdere gennem arbejdet med at skabe en stærk hybrid kultur.

Online feedback forum

Hvordan indsamler man feedback og idéer på tværs af afdelinger, lokationer eller personalegrupper? Vi har skabt en løsning der giver ordet til alle, i en engagerende online samtale om de vigtige emner på jeres arbejdsplads. 

Giv medarbejderne ordet og styrk jeres hybride kultur​

Vores digitale fokusgruppe lader alle medarbejdere komme til orde og bidrage med deres perspektiv, med fokus på at skabe en stærk forankring af den hybride kultur.

Hybride møder og samarbejde med Microsoft Teams

Med afsæt i pratisk erfaring og best practices fra ledende internationale og danske organisationer fører vi lederne ind i den hybride fremtid.

Hybride værktøjer

For at blive en effektiv hybrid leder skal man både tilegne sig nye kompetencer, og ændre gamle vaner. Vi rådgiver om de nyeste ledelsesværktøjer der kan understøtte den hybride leder i både den ledelsesmæssige og organisatoriske transformation

Kick-off event: Hybridarbejde, trivsel og arbejdsglæde

Er det tid til at få rystet medarbejderne rigtigt sammen på den nye hybride arbejdsplads? Vi faciliterer events med det helt rigtige mix af faglig udvikling, og fysisk udfoldelse.

Workshops, foredrag, kurser og rådgivning

Hør mere om vores ydelser

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige institutioner i gang med den hybride rejse. Kontakt os for en helt uforpligtende snak om jeres behov, og hvordan vi evt. kan hjælpe jer videre, og vi vender hurtigt tilbage.