Vi inspirerer, rådgiver og faciliterer videndeling baseret på praktisk erfaring med ledelse og samarbejde i hybride miljøer. 

Fremtidens arbejdsplads er hybrid​

Corona tiden lærte os at samarbejde vituelt. Nu er det tid til at kigge frem mod en ny hybrid arbejdsplads der samler det bedste fra begge verdener. Vores tjenester er baseret på praktisk erfaring fra verdens førende inden for hybrid ledelse. Vi er her for at hjælpe dig på din hybridrejse.

Stort webinar for ledere i Danske Bank

For nyligt deltog vi på et stort webinar for 1500 ledere i Danske Bank. Vi er stolte af at blive udvalgt til at inspirere på arbejdspladser der allerede har arbejdet indgående med den hybride transformation. 

Har i brug for rådgivning, inspiration eller ledelsesudvikling indenfor det hybride? Så lad os tage en snak. 

product

Det hybride arbejdsliv

Danica Pension sætter fokus på det hybride arbejdsliv, og HybridLedelse.dk blev udvalgt som samarbejdspartner. Vi har leveret konkrete råd til både ledere og medarbejdere, og er selvsagt stolte over samarbejdet. Tag et kig, og lad os gerne høre om dine erfaringer.

Det hybride arbejdsliv - for ledere (danicapension.dk)
Det hybride arbejdsliv - for medarbejdere (danicapension.dk)

Vi tilbyder

Vi er specialister indenfor hybrid ledelse og samarbejde Vi rådgiver bredt og tager altid udgangspunkt i jeres specifikke situation. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi måske kan hjælpe jer.

Foredrag

Inspirationsforedrag for ledelse og medarbejdere med fokus på hybride kompetencer

Workshops

Facilitering af workshops med fokus på fremtidens hybride arbejdsplads

Uddannelse

Træning af ledere og medarbejdere i hybrid ledelse og samarbejde på tværs af geografiske skel

Rådgivning

Målrettet ledere af virksomheder eller teams der arbejder, eller ønsker at arbejde hybridt

Et udvalg af vores samarbejdspartnere og kunder

Vi er passionerede omkring potentialet i at skabe fremtidens fleksible hybride arbejdsplads. Her er nogle af de virksomheder vi har samarbejdet med det sidste år. 

AdobeStock 383048350

Om os

Vi mener at fremtidens arbejdsplads skal mestre hybriditet. Vi brænder for Hybrid Ledelse og samarbejde, og ønsker at være med til at bringe Danmark helt i front indenfor den hybride transformation.

Selv bringer vi både praktisk erfaring med hybrid ledelse og ledelsesudvikling til bordet