Om os

Vi brænder for at skabe en stærk hybrid arbejdsplads, hvor der er både er fokus på fleksibiliteten, samarbejdet, resultaterne og det stærke sammenhold. Vi tror på at rejsen starter med dygtige ledere der tager et aktivt valg om at skabe stærkt sammenhold, og lige muligheder for alle, uanset lokation. Men vi ved af erfaring at det også er vigtigt at både ledere og medarbejder klædes på med viden, inspiration og værktøjer til at håndtere den hybride arbejdsdag. Kun sådan skaber vi sammen fremtidens arbejdsplads. 

Vi kombinerer altid international viden, og ledelsesteori med en stor portion praktisk erfaring og best practices fra ledende danske og internationale virksomheder. Og gør hybridledelse og hybridarbejdet nærværende og forståeligt for både jeres ledere og medarbejdere. 

Mindset structure team

Mød teamet

HybridLedelse.dk er startet af ildsjæle med appetit på at drive effektiv forankring af hybride ledelsesprincipper. 

  • Vores rådgivning baseres på lang tids praktisk erfaring med ledelse og samarbejde i hybride teams.
  • Vi samler hele tiden op på best practices fra ledende danske og internationale virksomheder 
  • Vi udvikler koncepter med fokus på styrke kompetencer for ledere og medarbejdere på fremsynede hybride arbejdspladser
IMG 9229 scaled
Grundlægger, direktør og ledelseskonsulent

Jesper Riedel

Jesper er grundlægger af hybridledelse.dk og har gennem de sidste 3 år primært beskæftiget sig med ledelses rådgivning indenfor fleksible arbejdspladser og hybrid ledelse. Jesper har over 20 års erfaring fra internationale tech virksomheder der praktiserede det fleksible arbejde. Senest 10 år som leder i Microsoft. Gennem en stor del af den tid var Jesper leder af højt ydende internationale hybridteams på tværs af 8 lokationer. I dag har han dedikeret sin tid til praktisk anvendelige løsninger der fordrer hybridarbejdet, og hjælper ledere til at opbygge stærke hybride ledelseskompetencer.
Kort fortalt bidrager Jesper med den dybe erfaring fra hybrid ledelse og fleksibelt arbejde, der kan hjælpe ledere og medarbejdere med at finde praktisk anvendelige løsninger til udfordringerne på den moderne fleksible arbejdsplads

Samarbejdspartner og direktør i Insightmenft

Sara Kragelund

Sara er partner i hybridledelse.dk og stifter af Insightment som gennem online dialog hjælper ambitiøse organisationer og ledere med at skabe positive forandringer. Sara er uddannet Cand.scient.pol og har 10 års erfaring fra tech-branchen, senest som marketingchef i Microsoft.

Sara Kragelund removebg preview
rie helmer portraet removebg preview
Associate partner i hybridledelse og Ledelses- og kommunikationsrådgiver

Rie Helmer

Rie er associate partner i hybridledelse.dk med over 20 års erfaring indenfor kommunikation, præsentation og executive presence, blandt andet fra hendes arbejde som tidligere tv-vært på programmer som Sporløs og Aftenshowet på DR1. I dag bruger hun sin unikke erfaring til at hjælpe møde- og teamledere med facilitering af stærke hybridmøder, blive skarpere på budskaber og levere dem tjekket, troværdigt og trygt.
Kort fortalt er Rie vores ekspert i at hjælpe lederen med at skabe tydelighed, troværdighed, og hybrid tilstedeværelse I mødet, på skærmen, på kontoret eller i en hybrid af begge.

Ledelsescoach og hybrid mentor

Salomé Asseraf Trambach

Salomé er ledelsescoach med dyb erfaring indenfor virtuel og hybrid samarbejde. Salomé har arbejdet i 7+ år i blandt andet start-ups, hvor samarbejdet naturligt foregik på tværs af landegrænser. Udover Danmark og Europa har hun erfaring fra Kina, Mexico, Ghana, U.A.E samt USA og bidrager dermed med et internationalt og cross-kulturelt perspektiv. Hun er dybt optaget af selvindsigt og selvbevidsthed og bruger det i hendes ledelsescoaching for at skabe tillid i teams og organisationer. I dag er hun certificeret Life & Leadership coach og driver coaching virksomheden salometrambach.com. Hun coacher på dansk, engelsk og fransk.

Salome hi res removebg preview 1
pd profilfoto 200521 removebg preview
Kommunikations og medierådgivning

Peter Djurup

Ekspert i strategisk kommunikation, presserådgivning og medie- og performancetræning af nøglepersoner. Peter er optaget af effektiv kommunikation i det hybride rum, og har mere end 25 års erfaring fra kommunikationsjob i TDC, Danisco, Danske Medier og siden 2015 som selvstændig rådgiver med kunder som Sund & Bælt, BroBizz, Falck, Sampension og Banedanmark.​


Strategiske partnerskaber

Indragende dialog workshop for ledere og medarbejdere

Insightment

Insightments mission er at skabe positiv forandring ved at øge forståelsen mellem mennesker. I partnerskabet med hybridledelse.dk, bidrager Insightment til at bygge bro mellem medarbejdere og organisation. Via deres innovative dialogplatform og viden fra internationalt netværk af konsulenter, afholder vi videndeling sessioner hvor alle deltagere får mulighed for at bidrage ligeligt. Det kan feks. bruges til at grave dybere i trivselsundersøgelser eller idégenerering til det hybride kontor.

product

Det hybride arbejdsliv

Danica Pension sætter fokus på det hybride arbejdsliv, og vi er stolte over at være partnere på området. Vi har bla. samarbejdet om at udvikle konkrete råd til både ledere og medarbejdere. Tag et kig, og lad os gerne høre om dine erfaringer.

Det hybride arbejdsliv - for ledere (danicapension.dk)
Det hybride arbejdsliv - for medarbejdere (danicapension.dk)

Et udvalg af vores samarbejdspartnere og kunder

Vi er passionerede omkring potentialet i at skabe fremtidens fleksible hybride arbejdsplads. Her er nogle af de virksomheder vi har samarbejdet med det sidste år. 

Stort webinar for ledere i Danske Bank

For nyligt deltog vi på et stort webinar for 1500 ledere i Danske Bank. Vi er stolte af at blive udvalgt til at inspirere på arbejdspladser der allerede har arbejdet indgående med den hybride transformation. 

Har i brug for rådgivning, inspiration eller ledelsesudvikling indenfor det hybride? Så lad os tage en snak.