Om os

Vi leverer workshops, foredrag, kurser, coaching og rådgivning til danske og internationale virksomheder med fokus på hybrid kompetenceopbygning. Vi er optagede af potentialet for at opbygge en ny og stærkere arbejdsplads, der kombinerer det bedste vi har lært fra Corona nedlukningen, med alt det vi savnede ved fysisk samvær. Vi hjælper jer med at inspirere og strukturere transformationen for både ledere og medarbejdere. 

 

Mød teamet

HybridLedelse.dk er startet af ildsjæle med appetit på at drive effektiv forankring af hybride ledelsesprincipper. 

  • Vores rådgivning baseres på lang tids praktisk erfaring med ledelse og samarbejde i hybride teams.
  • Vi samler hele tiden op på best practices fra ledende danske og internationale virksomheder 
  • Vi udvikler koncepter med fokus på styrke kompetencer for ledere og medarbejdere på fremsynede hybride arbejdspladser
Direktør og ledelseskonsulent

Jesper Riedel

10 års ledelseserfaring fra Microsoft, senest 7 års praktisk erfaring som leder af internationale teams på tværs af 8 lokationer. Jesper har praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Jesper har gennem Corona tiden arbejdet tæt sammen med større danske virksomheder om at udvikle konceptet for hybrid ledelse, holder seminarer og foredrag om emnet, og rådgiver kunder om effektiv hybrid samarbejde.

Kommunikations og medierådgivning

Peter Djurup

Ekspert i strategisk kommunikation, presserådgivning og medie- og performancetræning af nøglepersoner. Peter er optaget af effektiv kommunikation i det hybride rum, og har mere end 25 års erfaring fra kommunikationsjob i TDC, Danisco, Danske Medier og siden 2015 som selvstændig rådgiver med kunder som Sund & Bælt, BroBizz, Falck, Sampension og Banedanmark.

Erhvervs psykolog og Partner i Organisation Aps

Lene Flensborg

Lene Flensborg er erhvervspsykolog og partner i konsulentvirksomheden Organisation, hvor hun arbejder med ledelsesudvikling samt team- og organisationsudvikling af både globale og nationale team. Lene er dybt optaget af, hvordan man skaber nærvær og teamspirit i det virtuelle rum – og hvordan man udøver god personaleledelse virtuelt. Lene er forfatter af bogen ’Håndbog i god ledelse’ og medforfatter på bogen ’Positiv psykologi på arbejde’, og har bidraget til en række artikler om både ledelse og læring online.

Ledelsescoach og hybrid mentor

Salomé Asseraf Trambach

Salomé er ledelsescoach med dyb erfaring indenfor virtuel og hybrid samarbejde. Salomé har arbejdet i 7+ år i blandt andet start-ups, hvor samarbejdet naturligt foregik på tværs af landegrænser. Udover Danmark og Europa har hun erfaring fra Kina, Mexico, Ghana, U.A.E samt USA og bidrager dermed med et internationalt og cross-kulturelt perspektiv. Hun er dybt optaget af selvindsigt og selvbevidsthed og bruger det i hendes ledelsescoaching for at skabe tillid i teams og organisationer. I dag er hun certificeret Life & Leadership coach og driver coaching virksomheden salometrambach.com. Hun coacher på dansk, engelsk og fransk.

Udviklingskonsulent og forandringsagent

Anja Bourup

Anja er ekspert i at træne medarbejdere og ledere i at få mere værdi ud af hybride møder. Det gør hun ved bevidst at arbejde med virtuel tilstedeværelse, indragelse af deltagerne og strukturering af
indhold der vises på hybride eller virtuelle møder. Anjas ambition er at sætte en stopper for kedelige virtuelle og hybride møder. Anja trækker på mere end 15 års international erfaring med at arbejde hybridt og navigere i det virtuelle miljø. Gennem corona har hun været dybt involveret i at hjælpe organisationer over hele Europa med at forbedre kommunikation og samarbejde, gennem intensiv træning af virtuel tilstedeværelse. Anja driver også træning for sælgere i effektiv brug af virtuelle kanaler.

Det hybride arbejdsliv

Danica Pension sætter fokus på det hybride arbejdsliv, og vi er stolte over at være partnere på området. Vi har bla. samarbejdet om at udvikle konkrete råd til både ledere og medarbejdere. Tag et kig, og lad os gerne høre om dine erfaringer.

Det hybride arbejdsliv - for ledere (danicapension.dk)
Det hybride arbejdsliv - for medarbejdere (danicapension.dk)