Hjælp de ansatte på vej med et inspirerende foredrag om hybridarbejdet med fokus konkrete tips og praktisk anvendelige værktøjer

Foredrag for medarbejdere om hybridarbejde

Vi har allerede inspireret mange førende organisationers medarbejdere om at navigere og trives på den nye hybride arbejdsplads. Vi kan skræddersy foredraget til præcis jeres behov. 

Hjælp jeres ansatte med at mestre hybridarbejdet og finde tilbage til trivsel og sammenhold

Covid-nedlukningen accelererede transformationen og digitaliseringen af arbejdspladsen, og mange virksomheder har valgt en hybrid arbejdspladsstrategi. Det giver medarbejderne mere fleksibilitet og frihed til at strukturere deres arbejdsliv, og arbejdsgiverne mulighed for at omforme kontorerne og gentænke samarbejdet. Men omstillingen til hybridarbejde giver også nye udfordringer. International forskning viser udfordringer med trivsel, motivation og dalende tilknytning til arbejdspladsen. Med afsæt i international erfaring, og praktiske råd gennemgår vi faldgruber og gode råd til at mestre hybridarbejdet og skabe en stærk fælles kultur, både når vi er sammen og på afstand.

Vi kan levere standard eller skræddersy til jeres behov

Vi har leveret foredrag til organisationer af alle størrelser. Lige fra mindre grupper på 50, til store internationale konferencer for mere end 1000 medarbejdere. Der er ikke én hybrid model der virker for alle, så vi tager altid afsæt i jeres specifikke situation og målretter emner til jeres behov. 

Undervejs kan vi blandt andet berøre emner som

  • Hvordan strukturerer man bedst hybridarbejdet?
  • Hvilke opgaver udføres godt hjemmefra, og hvad skal vi bruge ekstra kræfter på når vi er sammen?
  • Hvilke kompetencer skal man opbygge når man arbejder hjemmefra, og hvad er selvledelse?
  • Hvordan skaber vi alle kultur og energi i et hybridteam?
  • Hvordan undgår vi digital udbrændthed og stress?
  • Hvordan deltager vi i og leder effektive hybridmøder, der fungerer for alle?

Målgruppe:

Ansatte i organisationer der har valgt en hybrid workplace strategi

Format:

Online eller fysisk undervisning, der faciliteres af mangeårig hybrid leder og tidligere ansat i Microsoft, Jesper Riedel fra hybridledelse.dk

Kursus facilitator

IMG 9202 SQ
Jesper Riedel

Jesper er founder af hybridledelse.dk, leverer foredrag og workshops om hybridledelse, og rådgiver virksomheder om hybrid transformation. Jesper har 7 års praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup i Microsoft, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Gennem virksomheden LeapForward holder Jesper ugentligt seminarer og workshops om emnet. Jesper er grundlægger af HybridLedelse.dk og optaget af potentialet i at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. Jesper har gennem de sidste 10 år været coach og mentor med særlig fokus på karrierreudvikling og ledelsesudvikling.

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender kursusbeskrivelsen.