Foredrag eller workshop om hybrid ledelse

Vi holder foredrag og workshops om hybrid ledelse, og de kompetencer man skal opbygge på den nye hybride arbejdsplads. Vi tager afsæt i indgående praktisk erfaring med ledelse i hybride miljøer, kombineret med best practice fra førende danske og internationale virksomheder. 

Har i fået lederne med på rejsen?

Vi møder mange virksomheder som har defineret de overordnede hybride rammer. Medarbejderne tager generelt godt imod de nye muligheder for fleksibilitet og hybrid samarbejde. Samtidig kæmper mange ledere med at finde sig selv i den nye model. Det er der ikke noget at sige til. Hybrid ledelse kræver en opdatering af lederens værktøjskasse, og måske at nogle ledere finder de blødere ledelsesværdier som empati, nærhed, kommunikation og åbenhed frem igen. Men først og fremmest skal den hybride leder tage et aktivt valg om at være en god leder for alle uanset lokation. 

For at lykkes med den hybride transformation, skal man arbejde med både rammer, kompetencer og selve transformations processen.

rammer

Har jeres ledere brug for inspiration og konkrete erfaringer?

Til Danica Pensions kunder tilbyder vi specielt tilrettede foredrag og workshops for både større og mindre arbejdspladser. 

Med afsæt i praktisk erfaring og best practices fra større internationale og danske virksomheder, stiller vi i dette foredrag skarpt på de hybride ledelseskompetencer vi skal opbygge for at bygge en effektiv hybrid arbejdsplads.

Kan både holdes som foredrag og workshop efter behov

Læringselementer

Undervejs berører vi hybride dillemaer som

Jeres udbytte

Målgruppe

Ledere på alle niveauer, og HR ledere i organisationer der har valgt en hybrid workplace strategi

Format

Online eller fysisk undervisning, der faciliteres af mangeårig hybrid leder og tidligere ansat i Microsoft, Jesper Riedel fra hybridledelse.dk 

I får

  • Indledende møde med behovsafklaring
  • Indledende survey blandt ledere som inddrages i præsentation
  • Opfølgende møde med rådgivning baseret på data fra survey

Varighed

Foredrag: 60-90 Minutter
Workshop: 3-4 timer

Kursus facilitator

IMG 9202 SQ
Jesper Riedel

10 års ledelseserfaring fra Microsoft, senest 7 års praktisk erfaring som leder af internationale teams på tværs af 8 lokationer. Jesper har praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Jesper har gennem Corona tiden arbejdet tæt sammen med større danske virksomheder om at udvikle konceptet for hybrid ledelse, holder seminarer og foredrag om emnet, og rådgiver kunder om effektiv hybrid samarbejde.

Vil du høre mere?

Denne introduktion til hybridledelse udvikles løbende i samarbejde med deltagende virksomheder. Vi tilretter også gerne til jeres specifkke behov. Udfyld kontaktformularen nedenfor,  så sender vi gerne mere information om konceptet. Som kunde hos Danica Pension får du adgang til særlige rabatter på vores ydelser.