Den hybride transformation kræver stærke hybride ledere

Coaching til hybride ledere

Selv med de bedste intentioner og klare rammer for det hybride arbejde, er det let at falde tilbage i gamle vaner. For at lykkes med det hybride er der brug for både kompetenceopbygning, og fokus på selve transformations processen. Vi tilbyder coaching af lederefra ledere der selv har praktisk erfaring med at lede og arbejde på hybride arbejdspladser

Vi coacher mange ledere i samme situation, og har speciale indenfor hybrid ledelse

Med fokus på at udvikle ledernes hybride kompetencer​

Coaching er et stærkt redskab til at drive den hybride ledelsestransformation. Med fokus på refleksion og udvikling af personlige ledelseskompetencer, hjælper vi med at drive transformationen.

Fremtidens arbejdsplads er her allerede og vi møder mange virksomheder som har været gode til at definere de hybride rammer. Men har vi husket at få lederne med på rejsen? Udviklingen af hybride kompetencer er afgørende for succes hos fremtidens ledere. Ledelse af et hybrid team kræver et nyt perspektiv på lederskab, og dygtige ledere der favner begge verdener, og forstår at lede med empati, åbenhed og klarhed. 

Vi afstemmer forløbet til jeres behov

Coaching er et stærkt redskab til at drive den hybride ledelsestransformation. Med fokus på refleksion og udvikling af personlige ledelseskompetencer, hjælper vi med at drive transformationen.

Med Hybrid Ledelsescoaching hjælper i med at drive transformationen helt til dørs. Klæd jeres ledere på til at lede med fokus på arbejdsglæde, produktivitet og succes.

Typisk forløb:

  • Afstemning med HR omkring hybrid strategi og organisatoriske mål
  • Indledende survey blandt ledere
  • Introduktion og definition af hybride dilemmaer, fokusområder og personlige mål for den enkelte leder
  • Før hver coaching session vil der være en specifik opgave, og refleksion indenfor et aftalt område
  • Lederne deltager i 6-12 online sessioner af 50 minutter efter aftale
  • Mellem sessionerne deles relevant inspirations materiale
  • Afsluttende survey blandt deltagende ledere

Hybrid coaching model

Vores coaches

Vores coaches er tidligere ledere af hybride teams, og dybt optaget af potentialet for at skabe en ny stærk hybrid arbejdsplads, til gavn for både organisation og medarbejdere

Salome hi res removebg preview 1
Salomé Asseraf Trambach

Lead Coach

Salomé er ledelsescoach med dyb erfaring indenfor virtuel og hybrid samarbejde. Salomé har arbejdet i 7+ år i blandt andet start-ups, hvor samarbejdet naturligt foregik på tværs af landegrænser. Udover Danmark og Europa har hun erfaring fra Kina, Mexico, Ghana, U.A.E samt USA og bidrager dermed med et internationalt og cross-kulturelt perspektiv. Hun er dybt optaget af selvindsigt og selvbevidsthed og bruger det i hendes ledelsescoaching for at skabe tillid i teams og organisationer. I dag er hun certificeret Life & Leadership coach og driver coaching virksomheden salometrambach.com. Hun coacher på dansk, engelsk og fransk.

IMG 9202 SQ
Jesper Riedel

Co-founder/COO

Jesper er founder af hybridledelse.dk, leverer foredrag og workshops om hybridledelse, og rådgiver virksomheder om hybrid transformation. Jesper har 7 års praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup i Microsoft, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Gennem virksomheden LeapForward holder Jesper ugentligt seminarer og workshops om emnet. Jesper er grundlægger af HybridLedelse.dk og optaget af potentialet i at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. Jesper har gennem de sidste 10 år været coach og mentor med særlig fokus på karrierreudvikling og ledelsesudvikling. 

Vil du høre mere?

Kontakt os via nedenstående formular, så vender vi straks tilbage med mere information om vores coaching forløb.