Fokus på hybridledelse, kultur og samarbejde på den nye hybride arbejdsplads

Skab et stærkt hybrid fundament for ledere og medarbejdere

Hybridarbejde giver muligheden for at kombinere det bedste fra den fleksible arbejdsplads, med alt det gode fra det fysiske samvær. Men mange ledere og medarbejdere udfordres af de nye roller. Vi hjælper med at skabe et solidt fundament for et bedre hybridarbejde og sætter fokus på nærværende hybridledelse

Sæt fokus på hybrid læring

Den hybride rejse skal understøttes af den rette fokus på både kompetencer, processer og transformation. 

Mange virksomheder har valgt hybridarbejdet som fundament for fremtidens arbejdsplads. Det er vi glade for, vi tror nemlig helhjertet på potentialet. Men vi ved også hvor det bliver svært, og hvor der skal sættes ekstra fokus for at få det til at lykkes. Det er derfor vi gennem de sidste to år har samarbejdet med flere af Danmarks førende virksomheder indenfor hybrid transformation.
Vi inspirerer og rådgiver både ledere og medarbejdere om hybride kompetencer. Og faciliterer workshops der hjælper jer med at komme helt i mål med den hybride transformation. 

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Maze1
IMG 9229 scaled

Om os

Vi er drevet af hybrid transformation

Jeg grundlagde hybridledelse.dk med ambitionen om at hjælpe nordiske virksomheder styrket gennem den hybride transformation. Jeg har selv en lang karrierre i større amerikanske virksomheder bag mig, herunder 7 år som leder af hybride teams på tværs af 8 markeder i Microsoft.
Igennem de sidste to år har jeg sammen med udvalgte partnere opbygget hybridledelse.dk. Vi leverer både på dansk og på engelsk, og det vil være os en glæde også at samarbejde med jer.

Klik gerne videre nedenfor hvis du vil læse mere om os. 

Underskrift jesper riedel
Workshops, foredrag, kurser og rådgivning

Hør mere om vores ydelser

Vi har hjulpet mange virksomheder og offentlige institutioner i gang med den hybride rejse. Kontakt os for en helt uforpligtende snak om jeres behov, og hvordan vi evt. kan hjælpe jer videre, og vi vender hurtigt tilbage.