Den hybride arbejdsplads kræver stærke hybride ledere

Introduktion til Hybrid Ledelse

Vi holder foredrag og workshops om hybrid ledelse, og de kompetencer man skal opbygge på den nye hybride arbejdsplads. Vi tager afsæt i indgående praktisk erfaring med ledelse i hybride miljøer, kombineret med best practice fra førende danske og internationale virksomheder. Tag fat i os for en snak om hvordan vi kan hjælpe jer. 

Bygget på erfaringer fra førende virksomheder indenfor det hybride

Den hybride arbejdsplads har brug for stærke hybride ledere

Coronakrisen har for alvor accelereret det hybride arbejde, og mange virksomheder overvejer lige nu, hvordan de kan fastholde de positive erfaringer og skabe en ny og bedre arbejdsplads til gavn for både trivsel og produktivitet. Men hvordan kommer man i gang med hybrid arbejde, hvordan klæder man ledere og medarbejdere på til at arbejde delvist på distancen og samarbejde effektivt med kolleger på kontoret, og hvordan klæder vi ledere på til at lede effektivt og fair for alle, uanset lokation. 

"Den hybride leder skal tage et aktivt valg om at være en god leder for alle, uanset lokation"

Har i fået lederne med på rejsen?

Vi møder mange virksomheder som har defineret de overordnede hybride rammer. Medarbejderne tager generelt godt imod de nye muligheder for fleksibilitet og hybrid samarbejde. Samtidig kæmper mange ledere med at finde sig selv i den nye model. Det er der ikke noget at sige til. Hybrid ledelse kræver en opdatering af lederens værktøjskasse, og måske at nogle ledere finder de blødere ledelsesværdier som empati, nærhed, kommunikation og åbenhed frem igen. Men først og fremmest skal den hybride leder tage et aktivt valg om at være en god leder for alle uanset lokation. 

For at lykkes med den hybride transformation, skal man arbejde med både rammer, kompetencer og selve transformations processen.

Har jeres ledere brug for inspiration og konkrete erfaringer?

Vi holder foredrag og workshops for både større og mindre arbejdspladser. Vores koncept tager afsæt i læring fra internationale virksomheder, men vi har også med succes leveret til offentlige institutioner i Danmark. Vi tager afsæt i konkrete hybride dillemaer og ledernes nødvendige kompetencer, og afstemmer vores budskab med jeres strategi.

Læringselementer

Undervejs berører vi hybride dillemaer som

Målgruppe

Ledere på alle niveauer, og HR ledere i organisationer der har valgt en hybrid workplace strategi

Format

Online eller fysisk undervisning, der faciliteres af mangeårig hybrid leder og tidligere ansat i Microsoft, Jesper Riedel fra hybridledelse.dk 

I får

  • Indledende møde med behovsafklaring
  • Op til 8 timers tilretning af indhold
  • Indledende survey som tilrettes efter virksomheds ønsker
  • Opfølgende møde med rådgivning baseret på data fra survey

Varighed

60-90 Minutter

Vil du høre mere?

Denne introduktion til hybridledelse udvikles løbende i samarbejde med deltagende virksomheder. Vi tilretter også gerne til jeres specifkke behov. Udfyld kontaktformularen nedenfor,  så sender vi gerne mere information om konceptet.