Foredrag og workshops om hybrid ledelse

Sådan bliver du en stærk hybrid leder

Vi holder foredrag og workshops om hybrid ledelse, og de kompetencer man skal opbygge på den nye hybride arbejdsplads. Vi tager afsæt i indgående praktisk erfaring med ledelse i hybride miljøer, kombineret med best practice fra førende danske og internationale virksomheder. Tag fat i os for en snak om hvordan vi kan hjælpe jer. 

Coronakrisen har for alvor accelereret det hybride arbejde, og mange virksomheder overvejer lige nu, hvordan de kan fastholde de positive erfaringer og skabe en ny og bedre arbejdsplads til gavn for både trivsel og produktivitet. Men hvordan kommer man i gang med hybrid arbejde, hvordan klæder man ledere og medarbejdere på til at arbejde delvist på distancen og samarbejde effektivt med kolleger på kontoret, og hvordan klæder vi ledere på til at lede effektivt og fair for alle, uanset lokation. 

Vi har gennem de sidste to år leveret rigtig mange succesfulde foredrag og workshops om hybrid ledelse til større virksomheder og offentlige organisationer i Danmark. Vores ydelse er baseret på 7 års praktisk erfaring med ledelse og samarbejde på internationale hybride arbejdspladser, og vi videreudvikler og tilføjer løbende den nyeste viden og internationale erfaring med transformationen mod den fleksible hybride arbejdsplads.  Vi tager afsæt i konkrete hybride dillemaer og ledernes nødvendige kompetencer, og afstemmer vores budskab med jeres strategi.

Vi kan hjælpe jeres ledere med at

Har i fået lederne med på rejsen?

Vi møder mange virksomheder som har defineret de overordnede hybride rammer. Medarbejderne tager generelt godt imod de nye muligheder for fleksibilitet og hybrid samarbejde. Samtidig kæmper mange ledere med at finde sig selv i den nye model. Det er der ikke noget at sige til. Hybrid ledelse kræver en opdatering af lederens værktøjskasse, og måske at nogle ledere finder de blødere ledelsesværdier som empati, nærhed, kommunikation og åbenhed frem igen. Men først og fremmest skal den hybride leder tage et aktivt valg om at være en god leder for alle uanset lokation. 

Læringselementer

Undervejs berører vi hybride dillemaer som

Målgruppe

Ledere på alle niveauer, og HR ledere i organisationer der har valgt en hybrid workplace strategi

Format

Online eller fysisk undervisning, der faciliteres af mangeårig hybrid leder og tidligere ansat i Microsoft, Jesper Riedel fra hybridledelse.dk 

I får

  • Indledende møde med behovsafklaring
  • Op til 8 timers tilretning af indhold
  • Indledende survey som tilrettes efter virksomheds ønsker
  • Opfølgende møde med rådgivning baseret på data fra survey

Varighed

Foredrag: 60-90 Minutter
Workshop: 3-4 timer

Kursus facilitator

IMG 9202 SQ
Jesper Riedel

Jesper er founder af hybridledelse.dk, leverer foredrag og workshops om hybridledelse, og rådgiver virksomheder om hybrid transformation. Jesper har 7 års praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup i Microsoft, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Gennem virksomheden LeapForward holder Jesper ugentligt seminarer og workshops om emnet. Jesper er grundlægger af HybridLedelse.dk og optaget af potentialet i at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. Jesper har gennem de sidste 10 år været coach og mentor med særlig fokus på karrierreudvikling og ledelsesudvikling.

Vil du høre mere?

Denne introduktion til hybridledelse udvikles løbende i samarbejde med deltagende virksomheder. Vi tilretter også gerne til jeres specifkke behov. Udfyld kontaktformularen nedenfor,  så sender vi gerne mere information om konceptet.