Lær at lede effektivt på fremtidens hybride arbejdsplads

Kursus i Hybrid Ledelse​​

Kom med på online kursus og bliv del af ledernetværk som styrker dig som leder i den hybride æra

Selvom nedlukningen snart er ovre, vender vi ikke bare tilbage til arbejdet. Den hybride æra, hvor vi fleksibelt veksler mellem at arbejde hjemmefra og på kontoret, er allerede i gang. Men hvordan leder man i den hybride organisation? Hvordan sikrer du godt samarbejde, tillid og effektivitet i den hybride æra? ​

Vi er selv dybt optaget af, hvordan virksomheder og ledere høster fordelene af det hybride arbejde – især fleksibilitet og effektivitet – og styrer uden om ulemperne – ensomhed og manglende innovationskraft. Vi vil gerne dele vores indsigter og udforske dilemmaerne sammen med ledere, der netop står midt i udfordringerne.

Derfor har vi designet et online kursusforløb, som samtidig giver mulighed for at netværke med ledere fra andre organisationer – og lære af hinandens erfaringer.

Kurset er relevant for dig hvis du kan svare ja til nedenstående:

Lær at mestre hybrid ledelse

Vi samler en mindre gruppe af ledere fra forskellige virksomheder på fire sessioner af to timer. På hver session får du inspiration til, hvordan du håndterer dine udfordringer som hybrid leder – og samtidig skaber vi mulighed for sparring omkring dine konkrete, aktuelle udfordringer.

Før forløbet går i gang har du en opstartsamtale med os om dine udfordringer og interesser omkring hybrid ledelse. Vi tilpasser forløbet, så temaerne bedst muligt matcher gruppens interesser.

Gennnem forløbet vil vi dele artikler og forskning, der giver forståelse, indsigter og inspiration til hybrid ledelse.

Kursus facilitatorer

Organisation_LF_059_high-1-removebg-preview
Lene Flensborg

Erhvervspsykolog og partner

Har leveret ledelsesudvikling samt team- og organisationsudvikling af både globale og nationale team gennem 20 år. Lene er dybt optaget af, hvordan man skaber nærvær og teamspirit i det virtuelle rum – og hvordan man udøver god personaleledelse virtuelt.  Lene er forfatter af bogen ’Håndbog i god ledelse’ og medforfatter på bogen ’Positiv psykologi på arbejde’, og har bidraget til en række artikler om både ledelse og læring online.

IMG_9202 SQ
Jesper RIedel

Chefkonsulent og grundlægger

Leverer business coaching og rådgivning indenfor hybrid ledelse. Jesper har 7 års praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup i Microsoft, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Gennem virksomheden LeapForward har Jesper holdt flere seminarer om emnet, og rådgiver bla. kunder om effektiv hybrid ledelse og samarbejde. Jesper er grundlægger af HybridLedelse.dk og optaget af at potentialet i Hybrid Workplace

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender kursusbeskrivelsen. 

Kursuet leverers både med åben tilmelding, og som tilrettet kursus for virksomheder.