Hybrid mødeledelse og medietræning

Danmark er på vej tilbage på kontorerne. Mange virksomheder fortsætter dog hjemmearbejdet flere dage om ugen for medarbejderne. Det giver nye udfordringer til lederne, og ikke mindst dem, der skal lede større møder fremover. Med mødedeltagere både til stede fysisk i mødelokalet og hjemme ved skærmene, skal du som mødeleder lære en ny disciplin. Hybrid mødeledelse. 

Den hybride leder som TV-vært

Kom stærkt igennem til alle deltagere, både fysisk og online

Det hybride møde kræver mere end det virtuelle. Du skal nemlig mestre at komme igennem til alle. Både dem i rummet, og dem i stuerne. Det er faktisk næsten som en live udsendelse på TV.

Med udgangspunkt i, hvordan man agerer som tv-vært lærer vi dine ledere og medarbejdere at være nærværende og strukturerede mødeledere, som formår at engagere alle, og dermed skabe de bedste resultater af møderne. Vi er optaget af, at hjælpe jer med at blive stærke hybride mødeledere, komme stærkt ud til alle i det hybride møde og give tips og tricks specielt tilrettet den enkelte leder. 

training, training course, business training

Indledende seminar

Vi starter med at indføre alle deltagere i de vigtige principper for hybrid tilstedeværelse og hvordan man kommer effektivt igennem til alle

training, training course, business training

Individuel træning

Efterfølgende kører vi målrettede coachnig forløb med de enkelte ledere, med fokus på den enkeltes udfordringer og styker. 

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender kursusbeskrivelsen. 

Kursuet leverers både med åben tilmelding, og som tilrettet kursus for virksomheder.