Et inspirerende foredrag om afstand, og den digitale arbejdsdags faldgruber

Styrk det digitale arbejdsmiljø

Det digitale tilbyder store muligheder, men stiller også krav til arbejdspladsens fokus på at skabe den rette struktur for samarbejdet, og medarbejderens evne til at skabe balance mellem arbejde, fritid og skærmtid. Vi kalder det TechLifeBalance. 
I dette foredrag stiller vi skarpt på alt det der skal til for at skabe et sundt digitalt arbejdsmiljø, og samtidig forbedre produktiviteten. 

Skab fundamentet for bedre trivsel og TechLifeBalance på den fleksible arbejdsplads

De seneste års overgang til mere fleksible måder at arbejde og samarbejde på har accelereret adoptionen af ny teknologi. Vi skal nu jonglere i en hverdag, hvor den digitale skærmtid fylder endnu mere for mange af os, uanset om vi er på kontoret eller hjemmefra. Men er vi selv i kontrol, eller lader vi os kontrollere af det hav af signaler, der vælter ind på computeren? Og husker vi at bruge tid på også at opbygge de stærke relationer til hinanden, som også betyder så meget for både trivsel og samarbejde?

I Microsofts seneste arbejdstrendsundersøgelse indikerer 68% af de 31.000 respondenter, at de ikke har tilstrækkelig uafbrudt fokustid i løbet af arbejdsdagen, mens 64% siger, at de kæmper med at finde tid og energi til at udføre deres arbejde.”


I dette foredrag sætter vi fokus på trivsel, personlig effektivitet og et sundt digitalt arbejdsmiljø.

Vi berører blandt andet emner som :

  • Hvilke faldgruber skal man holde ekstra for øje, på en fleksibel arbejdsplads?
  • Hvordan undgår vi digital udbrændthed og stress på hybridarbejdspladsen?
  • Hvordan styrker vi fællesskab og samarbejde, når vi er sammen?
  • Hvordan deltager vi alle i at skabe kultur og energi i et hybridteam, og hvorfor er det vigtigt for trivslen?
  • Hvordan kan vi være opmærksomme på og hjælpe hinanden, når der er noget, der ikke føles godt?
  • Hvordan skaber vi tværfaglige forbindelser, også til dem vi ikke samarbejder med til hverdag?
  • Hvordan definerer vi de rigtige rammer og aftaler for samarbejdet?
  • Hvilke kompetencer skal man opbygge, når man arbejder hjemmefra, og hvad er selvledelse?
  • Hvordan bliver vi bedre til at håndtere hybridmøderne, så de bidrager til at skabe en bedre balance i hverdagen?

Med udgangspunkt i praktisk erfaring og bedste praksis fra større internationale og danske virksomheder, sætter vi i dette foredrag skarpt på alt det, vi skal lære, for at tage styringen over arbejdsdagen og skabe en bedre TechLifeBalance

 

Vi kan levere standard eller skræddersy til jeres behov

Vi har leveret foredrag til organisationer af alle størrelser. Lige fra den lille ledelsesgruppe på 10 personer, til store internationale konferencer for 1500 medarbejdere. Der er ikke én hybrid model der virker for alle, så vi tager altid afsæt i jeres specifikke situation og målretter emner til jeres behov. 

Målgruppe:

Ledere og medarbejdere på alle niveauer. 

Format:

Online eller fysisk undervisning, der faciliteres af mangeårig hybrid leder og tidligere ansat i Microsoft, Jesper Riedel fra hybridledelse.dk

Facilitator

IMG 9202 SQ
Jesper Riedel

Jesper er founder af hybridledelse.dk, leverer foredrag og workshops om hybridledelse, og rådgiver virksomheder om hybrid transformation. Jesper har 7 års praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup i Microsoft, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Gennem virksomheden LeapForward holder Jesper ugentligt seminarer og workshops om emnet. Jesper er grundlægger af HybridLedelse.dk og optaget af potentialet i at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. Jesper har gennem de sidste 10 år været coach og mentor med særlig fokus på karrierreudvikling og ledelsesudvikling.

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender kursusbeskrivelsen. 

Kursuet leverers både med åben tilmelding, og som tilrettet kursus for virksomheder.