Den hybride kultur skal skabes på afdelingsniveau​

Workshop om hybrid kultur​

Det er tid til at fokusere på kultur og samarbejde på den hybride arbejdsplads. Vi kan hjælpe med at træne ledere, eller facilitere workshops for jeres ansatte. 

Det er tid til at investere i at skabe en stærk hybrid kultur​

Kultur er noget, vi skaber sammen, den skal dyrkes og passes. Mange steder er den måske tidligere opstået lidt tilfældigt pga. relationer mellem mennesker på arbejdspladsen, men på  hybridarbejdspladsen er der brug for en mere målrettet indsats, der skaber fundamentet for et stærkt, fagligt fællesskab – både på kontoret, og på afstand. Den stærke kultur og fællesskabet skal dyrkes og opbygges helt tæt på medarbejderne, på teamniveau. Vi har skabt en workshop der fører ledere og medarbejdere gennem arbejdet med at skabe en stærk hybrid kultur.

Vi kan levere standard eller skræddersy til jeres behov

Vi har leveret workshops til organisationer af alle størrelser og indenfor mange forskellige brancher. Der er ikke én hybrid model der virker for alle, så vi tager altid afsæt i jeres specifikke situation og målretter emner til jeres behov. 

Workshop elementer​

Workshoppen tager afsæt i vores hybrid kultur kanvas værktøj, der tager ledere og medarbejdere gennem arbejdet med at få defineret eller genskabt en fælles forståelse af den hybride kultur. Vi arbejdet med formål og værdier, samarbejdskontrakt, team mål og samværskontrakt. Med fokus på at genskabe det stærke sammenhold på tværs af lokationer, og sikre fælles fodslag om hvad vi er for hinanden på afstand, og når vi er sammen, hjælper vi med at skabe et solidt fundament for hybridarbejdet.

ewSybRhJqUAAAAAElFTkSuQmCC

Målgruppe:

Workshoppen er målrettet ledere og medarbejdere i hybride teams.

Format:

  • Indledende 60 minutters online workshop, der identificerer centrale hybride udfordringer og ønsker
  • 3-4 timers workshop fysisk eller online

Kursus facilitator

IMG 9202 SQ
Jesper Riedel

Jesper er founder af hybridledelse.dk, leverer foredrag og workshops om hybridledelse, og rådgiver virksomheder om hybrid transformation. Jesper har 7 års praktisk erfaring med at bygge og lede teams der navigerede i det hybride setup i Microsoft, med en base af ansatte i Dublin og resten spredt i EMEA. Gennem virksomheden LeapForward holder Jesper ugentligt seminarer og workshops om emnet. Jesper er grundlægger af HybridLedelse.dk og optaget af potentialet i at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. Jesper har gennem de sidste 10 år været coach og mentor med særlig fokus på karrierreudvikling og ledelsesudvikling.

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender kursusbeskrivelsen.