Skab fundamentet for et bedre digitalt arbejdsmiljø, og højere produktivitet, gennem medarbejderinddragelse

Workshop om jeres digitale arbejdsmiljø

En innovativ workshop, der giver jeres medarbejdere mulighed for at reflektere over organisatoriske udfordringer og egne digitale vaner. 

Stil skarpt på den digitale hverdag

Den digitale verden åbner op for store muligheder for at effektivisere arbejdsgange og opnå hurtige resultater. Men hvordan skaber vi et stærkt digitalt arbejdsmiljø, der fremmer en bedre balance mellem menneskelige behov, trivsel, samarbejde og produktivitet?

Vi har udviklet en innovativ workshop, der giver jeres medarbejdere mulighed for at reflektere over organisatoriske udfordringer og egne digitale vaner samt dele erfaringer og idéer i et trygt og anonymt forum, hvor alle får mulighed for at komme til orde.

Vi benytter den unikke digitale platform Involved, der er udviklet til at skabe medarbejderinvolvering, og fælles opbakning til forandringsprocesser i organisationer.

Sådan forløber en typisk workshop:
 
  • Oplæg: Kort inspirationsindlæg om den digitale hverdag for at etablere et fælles sprog og hjælpe refleksionerne i gang.
  • Workshop: Nu får jeres medarbejdere mulighed for at dele erfaringer, udfordringer og løsningsforslag med egne ord gennem platformen Involved. Deling og interaktion foregår anonymt online.
  • Indsigt: Efter sessionen udarbejder vi en detaljeret rapport, der giver nuanceret indsigt i medarbejdernes holdning til udfordringer og forslag til løsninger. Vi præsenterer også vores forslag til konkrete initiativer, der bør iværksættes, baseret på vores erfaring med andre organisationer.

Få en unik indsigt i udfordringer og potentielle løsninger relateret til jeres digitale arbejdsmiljø gennem vores innovative workshop.

Kort om produktet:

Varighed

  • 30-90 minutter
  • Deltagere: 7 – 1.500
  • Format: Skriftlig og anonym workshop, som kan leveres online eller hos jer

I får:

  1. Viden om udfordringer og potentielle løsninger
  2. Grundlag for bedre forankring af forandringer gernnem medarbejdererinvolvering
  3. Indsigt i kan handle på

 

Udfyld kontaktformular for priser og mere information

Workshop facilitatorer

sara color
Sara Høyer Kragelund

Direktør og stifter af Insightment

Sara  er stifter af Insightment som gennem online dialog hjælper ambitiøse organisationer og ledere med at skabe positive forandringer gennem inddragelse og dialog med virksomhedens medarbejdere. Sara er uddannet Cand.scient.pol og har 10 års erfaring fra tech-branchen, senest som marketingchef i Microsoft.

Jesper color
Jesper RIedel

Direktør og Grundlægger af hybridledelse.dk

Jesper er grundlægger af hybridledelse.dk som gennem foredrag, workshops og rådgivning hjælper organisationer med at skabe fremtidens hybride arbejdsplads. Jesper har 10 års international ledelseserfaring, herunder 7 års praktisk erfaring som hybridleder i Microsoft internationalt. 

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender priser og mere information.

Workshoppen kan tilrettes yderligere efter jeres specifikke behov.