Styrk mødekulturen gennem bedre forberedelse, klare agendaer, og struktureret opfølgning

Meeting Decisions

Vi har indgået partnerskab med virksomheden Meeting Decisions for at kunne styrke de gode mødevaner direkte i de værktøjer du arbejder med i hverdagen

Gør møderne produktive og styrk samarbejde, effektivitet og medarbejdertrivsel

Meeting Decisions + Hybridledelse.dk

Lad os bare slå det helt fast: Et plugin alene kan ikke sikre en bedre mødestruktur, forberedelse, afholdelse og opfølgning. Det kræver vilje og indsats at sikre den organisatoriske forankring, der skaber den reelle forandring af mødekulturen. Omvendt hjælper det heller ikke meget at afholde en inspirerende workshop om mødekultur og samarbejde, hvis medarbejderne straks falder tilbage i gamle vaner når de kommer retur til den overfyldte e-mail indbakke og de mange back-to-back møder.

Meeting decisions hjælper jer med at sikre:

Strukturerede agendaer

Med Decisions er det nemt at skabe strukturerede agendaer med ejere på hvert punkt og mulighed for deling af materiale til forberedelse. Værktøjet tilbyder endda en effektiv måde at samarbejde omkring agendaopbygningen.

2020 meeting tools 1
2020 meeting tools 2

Professionelle mødereferater

Organiser, tilpas og send dine mødereferater ud på få sekunder med et klart overblik over de beslutninger, der blev taget, og opgaver, der blev uddelt.

Kontinuerlig mødeevaluering

Decisions Meeting Feedback Score er et mødeevalueringsværktøj, der giver dig mulighed for at vurdere effektiviteten af de møder, du deltager i – direkte i mødechatten. Eller hvis du er mødeleder, kan du få værdifuld indsigt i, hvad andre mener om de møder, du afholder.

MicrosoftTeams image 5
2020 meeting tools 4

Bedre mødeengagement og forberedelse

Værktøjet kan også hjælpe med at forbedre jeres mødeengagement og forberedelse gennem Decisions Meeting Engagement Score™, der måler, hvor godt I og jeres team forbereder jer til møder.

Automatiseret opfølgning på beslutninger og opgaver

Ved hjælp af intelligent tekstgenkendelse identificerer Decisions automatisk opgaver og beslutninger fra mødereferaterne, hvilket eliminerer behovet for manuelt at indtaste dem i dit opgavestyringssystem. Teamet kan derefter nemt få adgang til ventende opgaver, og opgaveejeren modtager en besked om, at opgaver forfalder. Hver opgave- og beslutningspost indeholder et link til den relaterede dagsorden og mødereferater, der giver deltagerne den kontekst, de skal bruge for at fuldføre handlingspunkter.

2020 meeting tools 3
Image time tracker

Tidsstyring, så I når de vigtige agendapunkter

I modsætning til den indbyggede Microsoft Teams-meddelelse, der dukker op, når der samlet set er fem minutter tilbage af mødet, fungerer Decisions’ tidsregistrering på emneniveau. Den følger dagsordenens længde og bliver rød, når der er et minut tilbage til et emne. Brugere kan også holde musen over trackeren for at se nøjagtigt, hvor meget tid der er tilbage.

Afstemninger

Offentlige myndigheder, bestyrelser og lignende styrende organer afholder nu formelle, virtuelle møder i Microsoft Teams. Karakteren af deres møder kræver en sikker og organiseret måde at udstede afstemninger om vigtige emner på. Med ‘Vote Now’ fra Decisions kan disse organisationer køre officielle afstemninger direkte fra Microsoft Teams gennem en sikker og velordnet proces.

2020 meeting tools 6

Vi hjælper jer med den organisatoriske forankring

Meeting Decisions kan være et fantastisk redskab til at sikre struktur, opfølgning og bedre mødeeksekvering. 
Men for at sikre optimal værdi er det vigtigt at få medarbejderne med på rejsen og skabe et fælles sprog for gode møde og samarbejdsvaner.

Derfor tilbyder vi blandt andet et Hybrid Collaboration Healthcheck samt Workshops om bedre møder 

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at sikre effektiv forankring af en ny og bedre mødekultur med Meeting Decisions. Så kontakt os gennem nedenstående formular, eller tag et smugkig på Meeting Decisions her 

Vil du høre mere?

Så udfyld kontaktformularen nedenfor og vi sender mere information